kardeşim merhaba bana ulaşma şansın var mı bir konuda fikrini alacağım daSanırım bu dediğiniz portları anakart kitapçığından bakacağım. Açıkçası HDD'nin SATA portunu hangisine taktığımı da hatırlamıyorum. Ekran kartı dikey konumda olduğu için görmek zor. Galiba birinci porta takmış olabilirim onu![]()
Merhabalar, buradan soru veya sorularınızı yanıtlayabilirim.kardeşim merhaba bana ulaşma şansın var mı bir konuda fikrini alacağım da
RTX 2060 Super'i diyorsanız, fazlasıyla memnunum. Hem görsel açıdan hem de performans olarak çok tatmin ediyor. Dikey konumlandırdım ben özellikle, her anlamda memnunumekran kartından memnun musun bende alacacağım da kararsızım şuan amd tabanlı saaphire 8 gb kullanıyorum
ben almak istediğim zaman 3900-4600 bandında idi aptallık yapıp almadım emin olamadım türkçe hiçbir yerde inceleme vs yoktu şuan 4400-5600 bandında mecbur alacağım kart aşırı sağlam ve hoşuma gidiyor nedense zahmet olmasa bi görsel atar mısınRTX 2060 Super'i diyorsanız, fazlasıyla memnunum. Hem görsel açıdan hem de performans olarak çok tatmin ediyor. Dikey konumlandırdım ben özellikle, her anlamda memnunum![]()
ben almak istediğim zaman 3900-4600 bandında idi aptallık yapıp almadım emin olamadım türkçe hiçbir yerde inceleme vs yoktu şuan 4400-5600 bandında mecbur alacağım kart aşırı sağlam ve hoşuma gidiyor nedense zahmet olmasa bi görsel atar mısın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.