M.2 SSD ile normal SSD'yi aynı sistemde kullanmak

Sanırım bu dediğiniz portları anakart kitapçığından bakacağım. Açıkçası HDD'nin SATA portunu hangisine taktığımı da hatırlamıyorum. Ekran kartı dikey konumda olduğu için görmek zor. Galiba birinci porta takmış olabilirim onu 😅
kardeşim merhaba bana ulaşma şansın var mı bir konuda fikrini alacağım da

RTX 2060 Super'i diyorsanız, fazlasıyla memnunum. Hem görsel açıdan hem de performans olarak çok tatmin ediyor. Dikey konumlandırdım ben özellikle, her anlamda memnunum🤣
ben almak istediğim zaman 3900-4600 bandında idi aptallık yapıp almadım emin olamadım türkçe hiçbir yerde inceleme vs yoktu şuan 4400-5600 bandında mecbur alacağım kart aşırı sağlam ve hoşuma gidiyor nedense zahmet olmasa bi görsel atar mısın

ben almak istediğim zaman 3900-4600 bandında idi aptallık yapıp almadım emin olamadım türkçe hiçbir yerde inceleme vs yoktu şuan 4400-5600 bandında mecbur alacağım kart aşırı sağlam ve hoşuma gidiyor nedense zahmet olmasa bi görsel atar mısın
CA4465CC-CC02-4CB8-89EF-3CCBDF1C5D8F.jpeg

BAF3CE3A-9DF7-4460-8CF4-709BC59A677D.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı