Çözüldü M.2 SSD ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xenita

Centipat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum. Nasıl ölçeceğimi bilmiyorum ama SSD'nin olduğu yer adeta yanıyor. Üzerinde bakır bir parça olduğunu görmüştüm içini açarken. Ama hiçbir yere bağlı değil sadece üzerinde duruyor. Normal mi anlayamadım.

Çözüm
Gayet okey. Sorun yok. Laptoplarda daha fazla ısınması normal. İyi soğutmalı bir masaüstünde bile seninkinden çok da farklı değil değerler.

1752505886739.png

1752505907099.png

Bak mesela. Benimkiler de böyle. Endişelenecek bir durum yok.
Laptop kullanıyorum. Nasıl ölçeceğimi bilmiyorum ama SSD'nin olduğu yer adeta yanıyor. Üzerinde bakır bir parça olduğunu görmüştüm içini açarken. Ama hiçbir yere bağlı değil sadece üzerinde duruyor. Normal mi anlayamadım.

Disk senitnal indirin hem disk sağlığını hem sıcaklığı görürsünüz işlemci ekran kartı için hwmıdmontiör.

Disk senitnal indirin hem disk sağlığını hem sıcaklığı görürsünüz işlemci ekran kartı için hwmıdmontiör.

CrystalDiskInfo indir, oradan bakarız.

Görsel atamıyorum ama gördüğüm değerleri yazacağım. Şu anki sıcaklık: 58 derece, ömrü boyunca görülen sıcaklık: 61 derece. Sağlık %96. güç açma süresi 239 gün. Tahmini kalan ömrü 1000+gün. Toplam yazılmış veri 34,97 TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet okey. Sorun yok. Laptoplarda daha fazla ısınması normal. İyi soğutmalı bir masaüstünde bile seninkinden çok da farklı değil değerler.

1752505886739.png

1752505907099.png

Bak mesela. Benimkiler de böyle. Endişelenecek bir durum yok.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı