Lixue3 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar yuvarlak bir şey anakarta zarar vermeden nasıl sökecegim ben bunu? M.2 SSD'yi durup dururken görmüyor PC bunun için sökmem lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Arkadaşlar yuvarlak bir şey anakarta zarar vermeden nasıl sökecegim ben bunu? M.2 SSD'yi durup dururken görmüyor PC bunun için sökmem lazım.
Joo7 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Lixue3 dedi: Arkadaşlar yuvarlak bir şey anakarta zarar vermeden nasıl sökecegim ben bunu? M.2 SSD'yi durup dururken görmüyor PC bunun için sökmem lazım. Genişletmek için tıkla... Vidaları olması lazım vidalarını söküp çıkarıcaksın daha iyi yardımcı olabilmem için fotoğraf atabilir misin? Artı 0 Eksi
Lixue3 dedi: Arkadaşlar yuvarlak bir şey anakarta zarar vermeden nasıl sökecegim ben bunu? M.2 SSD'yi durup dururken görmüyor PC bunun için sökmem lazım. Genişletmek için tıkla... Vidaları olması lazım vidalarını söküp çıkarıcaksın daha iyi yardımcı olabilmem için fotoğraf atabilir misin?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Bilgisayarı kapatıp fişini çektikten sonra aynı videodaki gibi sökebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bilgisayarı kapatıp fişini çektikten sonra aynı videodaki gibi sökebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Lixue3 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Joo7 dedi: Vidaları olması lazım vidalarını söküp çıkarıcaksın daha iyi yardımcı olabilmem için fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Vidayı soktum fakat sadece vida çıktı anakartin üzerinde hala yuvarlak vidaya benzeyen şey var. Dosya Ekleri IMG_20240120_154802.jpg 202,6 KB · Görüntüleme: 48 IMG_20240120_154850.jpg 148,7 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
Joo7 dedi: Vidaları olması lazım vidalarını söküp çıkarıcaksın daha iyi yardımcı olabilmem için fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Vidayı soktum fakat sadece vida çıktı anakartin üzerinde hala yuvarlak vidaya benzeyen şey var.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.392 Çözümler 35 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 Lixue3 dedi: Vidayı soktum fakat sadece vida çıktı anakartin üzerinde hala yuvarlak vidaya benzeyen şey var. Genişletmek için tıkla... Yanlış takmışsın SSD'nin o demir yuva ve vida arasında kalması lazım. Artı 0 Eksi
Lixue3 dedi: Vidayı soktum fakat sadece vida çıktı anakartin üzerinde hala yuvarlak vidaya benzeyen şey var. Genişletmek için tıkla... Yanlış takmışsın SSD'nin o demir yuva ve vida arasında kalması lazım.