M.2 SSD nasıl takılır?

Under.nvid

Hectopat
Yer
İstanbul
Anakart
Asus Prime B450M-K II
Arkadaşlar, birkaç bilgisayar parçası aldım ve anakartı kasadan söktüm. Çok az tecrübem olmasına rağmen YouTube’dan bakarak hallederim diye düşünerek bu işe giriştim ama daha M.2 SSD bile takamıyorum.

Anakartımda sanırım takmak için olan boşluklarda vida yuvası yok, o yüzden vida takamıyorum. Hiçbir bilgim yok, ne yapacağımı bilmiyorum. Eklediğim resimlere bakarsanız, izlediğim videoya kıyasla benim anakartımda olmayan şeyi görebilirsiniz.

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20250530_223742.jpg
    20250530_223742.jpg
    185,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20250530_230427_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250530_230427_WhatsApp.jpg
    178,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20250530_230427_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250530_230427_WhatsApp.jpg
    178,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20250530_223742.jpg
    20250530_223742.jpg
    185,5 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar, birkaç bilgisayar parçası aldım ve anakartı kasadan söktüm. Çok az tecrübem olmasına rağmen YouTube'dan bakarak hallederim diye düşünerek bu işe giriştim ama daha M.2 SSD bile takamıyorum.

Anakartımda sanırım takmak için olan boşluklarda vida yuvası yok, o yüzden vida takamıyorum. Hiçbir bilgim yok, ne yapacağımı bilmiyorum. Eklediğim resimlere bakarsanız, izlediğim videoya kıyasla benim anakartımda olmayan şeyi görebilirsiniz.

Eğer ki anakartınızın kutusu varsa onlarda oluyordu genellikle. SSD takmak için bir aparat oluyor oda yok herhalde.

Anakartımın kutusu kayıp maalesef bulamıyorum.
Genellikle vida yuva setleri ucuz oluyor hocam eğerki hiçbirşey yoksa.

Arkadaşlar, birkaç bilgisayar parçası aldım ve anakartı kasadan söktüm. Çok az tecrübem olmasına rağmen YouTube’dan bakarak hallederim diye düşünerek bu işe giriştim ama daha M.2 SSD bile takamıyorum.

Ben saat'çiden vida almıştım o vidaları takmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
16:00dan itibaren bakabilirsiniz, SSD soketini tutacak bir vida uydurabilirseniz illa orjinali olması gerekmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı