Rehber M.2 SSD Nedir?

Selam hocam HWiNFO'dan baktım ve Ekran kartının değerlerinde PCI-e v3.0 X4 (8.0 GT/s) @ X4 (8.0 GT/s) yazıyor yani bu destekler anlamına geliyor mu?

Selam hocam HWiNFO'dan baktım ve Ekran kartının değerlerinde PCI-e v3.0 X4 (8.0 GT/s) @ X4 (8.0 GT/s) yazıyor yani bu destekler anlamına geliyor mu?
Yalnız bu ekran kartının değerleri. Ekran kartları zaten bu yolu kullanırlar laptoplarda. Sizin bakacağınız şey ekran kartı değil normal PC üzerinde bir PCI-e x4 slotu olmasıdır.

Yalnız bu ekran kartının değerleri. Ekran kartları zaten bu yolu kullanırlar laptoplarda. Sizin bakacağınız şey ekran kartı değil normal PC üzerinde bir PCI-e X4 slotu olmasıdır.

Hocam selam öncelikle o zaman ben HWiNFO'dan bulamadım fakat CPU-Z'den baktığımda şöyle değerler var.

X4 diyor HWİNFO'dan 3 slot kullanılmış ethernet , ekran kartı ve wifi modülü sanırm 4.slot boşta o da ssd için değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…