hamity Yoctopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Elimde bu Team MP33 1TB 1800/1500MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.com SSD var. Ben bunu laptopa takmak istiyorum SATA dönüştürücü ile fakat ürün bulamadım. Başka nasıl takabilirim veya NGFF dönüştücü ile taksam olur mu? Anakart:Asus S550CM Anakart
Elimde bu Team MP33 1TB 1800/1500MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.com SSD var. Ben bunu laptopa takmak istiyorum SATA dönüştürücü ile fakat ürün bulamadım. Başka nasıl takabilirim veya NGFF dönüştücü ile taksam olur mu? Anakart:Asus S550CM Anakart
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.238 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Kasım 2021 #2 Bildiğim kadarıyla NVMe protokolünü direkt SATA'ya çeviren bir aparat yok henüz. NGFF olanlar mSATA diskler için. NVMe olmaz gene. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla NVMe protokolünü direkt SATA'ya çeviren bir aparat yok henüz. NGFF olanlar mSATA diskler için. NVMe olmaz gene.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.238 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Kasım 2021 #3 DjKedi dedi: Nasıl bulamadığınızı anlamadım. https://www.trendyol.com/alfais/4233-m-2-ngff-ssd-to-2-5-sata-3-cevirici-donusturucu-adaptor-p-32714420?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:dsa_type:product_bilgisayar-tablet_productsup_gl_s_&gclid=Cj0KCQiA7oyNBhDiARIsADtGRZaN8YgEozLiORfpRzP7SRsbBcRC4A5LoWvAE90mk3tiy4nNYsgzhzMaApbQEALw_wcB GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Genişletmek için tıkla... Bunlar NVMe desteklemiyor. mSATA diskler için bunlar. Artı 0 Eksi
DjKedi dedi: Nasıl bulamadığınızı anlamadım. https://www.trendyol.com/alfais/4233-m-2-ngff-ssd-to-2-5-sata-3-cevirici-donusturucu-adaptor-p-32714420?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:dsa_type:product_bilgisayar-tablet_productsup_gl_s_&gclid=Cj0KCQiA7oyNBhDiARIsADtGRZaN8YgEozLiORfpRzP7SRsbBcRC4A5LoWvAE90mk3tiy4nNYsgzhzMaApbQEALw_wcB GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Genişletmek için tıkla... Bunlar NVMe desteklemiyor. mSATA diskler için bunlar.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 Lord Raiden dedi: Bildiğim kadarıyla NVMe protokolünü direkt SATA'ya çeviren bir aparat yok henüz. NGFF olanlar mSATA diskler için. NVMe olmaz gene. Genişletmek için tıkla... Attığım ürünlere NVMe disk takıp kullanamaz mı? Bilmediğimden soruyorum, kullanamıyorsa mesajı düzenleyeyim yanlış bilgi olmasın. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Bildiğim kadarıyla NVMe protokolünü direkt SATA'ya çeviren bir aparat yok henüz. NGFF olanlar mSATA diskler için. NVMe olmaz gene. Genişletmek için tıkla... Attığım ürünlere NVMe disk takıp kullanamaz mı? Bilmediğimden soruyorum, kullanamıyorsa mesajı düzenleyeyim yanlış bilgi olmasın.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Kasım 2021 #5 Tahminim dönüştürülse bile M.2 hızını vermeyecektir. Yanlışım varsa düzeltin. Artı 0 Eksi
KS KS hamity Yoctopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #6 Lord Raiden dedi: Bildiğim kadarıyla NVMe protokolünü direkt SATA'ya çeviren bir aparat yok henüz. NGFF olanlar mSATA diskler için. NVMe olmaz gene. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Bildiğim kadarıyla NVMe protokolünü direkt SATA'ya çeviren bir aparat yok henüz. NGFF olanlar mSATA diskler için. NVMe olmaz gene. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.