M.2 SSD PNY CS3040 BIOS'ta görünmüyor

Glorkin96

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
YAŞ PASTA USTASI
SSD veya HDD modeli
PNY CS3040
Anakart
B650M-B MSI
Merhaba değerli Technopat ailesi.

Yaklaşık 1 haftadır bu sorun ile uğraşıyorum. M.2 SSD BIOS'ta görünmüyor ve disk yöneticisinde başlatılamıyor. Bir bilgisayarcıya götürüp biçimlendirmesini rica ettim biçimlendirim verdi halen sorun aynı. Görev yöneticinde SSD'yi marka modele kadar görebiliyorum fakat hiçbir şekilde başlatamıyorum. Parametre hatalı gibi sorunlar alıyorum video şeklinde buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç bir şekilde sıfırlanmıyor
BIOS'ta görünmemesi genelde M2 to pci-e adaptörü kullanımında yaşanır, ama zaten anakartında varsayılan olarak bir M2 girişi var. Bu yüzden bunu kullanmadığını düşünerek bu ihtimali atlıyorum. Yüksek ihtimalle anakartının M2 soketinde sorun olabilir. Zaten başka bir cihazda denendiğinde de sorunsuz biçimlendiğine göre başka bir ihtimal de kalmıyor.

BIOS'ta görünmemesi genelde M2 to pci-e adaptörü kullanımında yaşanır, ama zaten anakartında varsayılan olarak bir M2 girişi var. Bu yüzden bunu kullanmadığını düşünerek bu ihtimali atlıyorum. Yüksek ihtimalle anakartının M2 soketinde sorun olabilir. Zaten başka bir cihazda denendiğinde de sorunsuz biçimlendiğine göre başka bir ihtimal de kalmıyor.
Anakartımın m2 slotu başka ssd ler ile sorunsuz çalışıyor

Hiç bir şekilde çözemedim ve PNY markasına direkt mesaj attım umarım çözeriz.
Hello Mehmet

You have reached us outside of our normal business hours which are M-F 9AM-7:30PM EST.

A ticket has been created for you and a technician will respond to you when we return. For reference your ticket number is 123214

Thank you for contacting our team and we look forward to reaching out to you soon!

PNY Technical Support Team

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı