Merhaba. Ben Excalibur G770 model laptop kullanıyorum. 500 GB SSD var. Yetersiz geldiği için 1 TB takviye yapmak istiyordum. İnternetten baktığım zaman 2 adet SSD girişi var yazıyordu. Daha sonra içini açınca 1 adet SSD, 1 adet SATA SSD ( Veya hard disk emin değilim. ) Girişi olduğunu gördüm. Acaba aldığım M.2 SSD'yi SATA SSD'ye çevirebileceğim bir adaptör falan var mıdır? Veya direkt SATA SSD mi almalıyım?
Evet dönüştürücüler var ancak performansı sorgulatır, zaten SATA olduğu için en fazla 500 600 destekliyor ama kaliteli dönüştürücü iş görür, dönüştürücü alırken ne tür giriş desteklediğine bak, genelde b m veya sadece b destekliyor.
Evet dönüştürücüler var ancak performansı sorgulatır, zaten SATA olduğu için en fazla 500 600 destekliyor ama kaliteli dönüştürücü iş görür, dönüştürücü alırken ne tür giriş desteklediğine bak, genelde b m veya sadece b destekliyor.