M.2 SSD, SATA SSD'ye çevrilir mi?

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben Excalibur G770 model laptop kullanıyorum. 500 GB SSD var. Yetersiz geldiği için 1 TB takviye yapmak istiyordum. İnternetten baktığım zaman 2 adet SSD girişi var yazıyordu. Daha sonra içini açınca 1 adet SSD, 1 adet SATA SSD ( Veya hard disk emin değilim. ) Girişi olduğunu gördüm. Acaba aldığım M.2 SSD'yi SATA SSD'ye çevirebileceğim bir adaptör falan var mıdır? Veya direkt SATA SSD mi almalıyım?

Bilgisayarın içini fotoğraf olarak koydum.

Dosya Ekleri

• pc.jpg
    pc.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dönüştürücüler var ancak performansı sorgulatır, zaten SATA olduğu için en fazla 500 600 destekliyor ama kaliteli dönüştürücü iş görür, dönüştürücü alırken ne tür giriş desteklediğine bak, genelde b m veya sadece b destekliyor.

Evet dönüştürücüler var ancak performansı sorgulatır, zaten SATA olduğu için en fazla 500 600 destekliyor ama kaliteli dönüştürücü iş görür, dönüştürücü alırken ne tür giriş desteklediğine bak, genelde b m veya sadece b destekliyor.
Şuan 1TB m2 ssd aldım. Sence bunu iade edip 1 TB Sata SSD mi alayım, yoksa dönüştürücü mü almalıyım ?

Bu ssd'nin 3400 okuma, 3200 yazma hızı var

Bu alınır mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı