Ali Eren Işık
Hectopat
Daha fazla
- Anakart
- Asus B550M-A
Selam. Ben hazır sistem alacağım. Sistemdeki SSD yani Kingston A2000 1TB M.2 SSD 3500/2100 olan SSD'ye soğutucu almak istiyorum ve pek de bilgim olmadığı için öneri alayım dedim. Aklımda bir tabe Dark markasının soğutucu modeli var, aşağıdaki linkte olan.
ty.gl
ty.gl
Bütçem 500 TL'di̇r. Bütçeyi aşmasın ve ucuz olursa sevinirim ve verimli çalışırsa. Zaten 200-300 lira bandındaki bir soğutucudan fazla bir şey beklenmez ama 10 derece düşük kullandırsa yeter.
Dark Marka: M.2 Ssd Alüminyum Soğutucu Ve Vida Seti (dk-ac-m2scrw) Kategori: Data Kablosu - Fiyatı, Yorumları
Dark Marka: M.2 Ssd Alüminyum Soğutucu Ve Vida Seti (dk-ac-m2scrw) Kategori: Data Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Dark Led Derece Göstergeli, Fanlı, Alüminyum, Nvme M.2 Ssd Soğutucu (3 Adet Termal Ped Dahil) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dark Led Derece Göstergeli, Fanlı, Alüminyum, Nvme M.2 Ssd Soğutucu (3 Adet Termal Ped Dahil) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bütçem 500 TL'di̇r. Bütçeyi aşmasın ve ucuz olursa sevinirim ve verimli çalışırsa. Zaten 200-300 lira bandındaki bir soğutucudan fazla bir şey beklenmez ama 10 derece düşük kullandırsa yeter.