Hayır dün akşam format attım sitemi eksiksiz yükledim sonuç bu şekilde ama M.2 SSD'den önce SATA SSD vardı sorun yaşamıyordum.H150i ile o sıcaklık değerine çıkmış olmanız biraz zor. O.C var mı sistemde?
Hayır dün akşam format attım sitemi eksiksiz yükledim sonuç bu şekilde ama M.2 SSD'den önce SATA SSD vardı sorun yaşamıyordum.H150i ile o sıcaklık değerine çıkmış olmanız biraz zor. O.C var mı sistemde?
X570 BIOS güncel mi?Hayır dün akşam format attım sitemi eksiksiz yükledim sonuç bu şekilde ama M.2 SSD'den önce SATA SSD vardı sorun yaşamıyordum.
Evet güncel.X570 BIOS güncel mi?
M2 SSD kullanmadan önce böyle bir donma sorunu ile hiç karşılaşmadım,büyük ihtimal ısınma sorunumda olmuyordu diye düşünüyorum.SATA SSD'de daha önce aynı şekilde testleri 2 hafta'da 1 yapıyordum.Peki SSD'yi çıkardığınızda da böyle mi oluyor?
Şuan M.2 SSD'yi çıkarıp deneme şansınız var mı? Daha öncede işlemci sıcaklıkları böyle miydi?M2 SSD kullanmadan önce böyle bir donma sorunu ile hiç karşılaşmadım,büyük ihtimal ısınma sorunumda olmuyordu diye düşünüyorum.SATA SSD'de daha önce aynı şekilde testleri 2 hafta'da 1 yapıyordum.
Şuan M.2 SSD'yi çıkarıp deneme şansınız var mı? Daha öncede işlemci sıcaklıkları böyle miydi?
Ana kartı yeni aldım ve SATA SSD'de ASUS B350 PRİME anakartım vardı.Şuan M.2 SSD'yi çıkarıp deneme şansınız var mı? Daha öncede işlemci sıcaklıkları böyle miydi?
İyi akşamlar biraz önce SATA SSD'ye kurulumu yaptım sorunsuz çalışıyor. Tekrar'dan ADATA SX8200 PRO M2 SSD'ye sıfırdan kurulum yapıyorum denemek için.Şuan M.2 SSD'yi çıkarıp deneme şansınız var mı? Daha öncede işlemci sıcaklıkları böyle miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.