Merhaba ben yeni bir M.2 SSD aldım bunun montajını yaptıkdan sonra ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. bilgisayarım FreeDOS mu olacak veya çıkartacağım SSD'deki Windows kurulu olduğun için kurmama gerek kalmayacak mı?
Merhaba ben yeni bir M.2 SSD aldım bunun montajını yaptıkdan sonra ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilgisayarım FreeDOS mu olacak veya çıkartacağım SSD'deki Windows kurulu olduğun için kurmama gerek kalmayacak mı?
Anakartımda 2. bir SSD takma yeri yok o yüzden yeni aldigimi takacağım ama anlamadığım şey eski SSD'yi zaten çıkartacağım icin neden format atmam lazım.
Anakartımda 2. bir SSD takma yeri yok o yüzden yeni aldigimi takacağım ama anlamadığım şey eski SSD'yi zaten çıkartacağım icin neden format atmam lazım.
Evet oda M.2 SSD idi daha da çıkarmadım nasıl takılır falan onlara bakıyorum ama anlayamadığım şey şu zaten eskisini çıkartacağım ona neden format atmam lazım direk yenisini takıp Windows kurmam gerekmezmi eskisine illede neden format atmam lazım. Bilgisayarı falan mı bozar.
Evet oda M.2 SSD idi daha da çıkarmadım nasıl takılır falan onlara bakıyorum ama anlayamadığım şey şu zaten eskisini çıkartacağım ona neden format atmam lazım direk yenisini takıp Windows kurmam gerekmezmi eskisine illede neden format atmam lazım. Bilgisayarı falan mı bozar.
Dostum tüm verilerin SSD'de depolanıyor ve sen yeni SSD aldıysan bomboş olarak gelir kafanı karıştıracak bir durum yok burada. Ha eski SSD'ye format mı gerekiyor diye düşündüysen hayır gerekmiyor tüm verilerin çıkaracağın mevcut SSD'de kalacak eğer bir slot daha olsaydı klonlama işlemi yapılırdı.