Merhaba ben yeni bir M.2 SSD aldım bunun montajını yaptıkdan sonra ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bilgisayarım FreeDOS mu olacak veya çıkartacağım SSD'deki Windows kurulu olduğun için kurmama gerek kalmayacak mı?
M.2'yi Windows için aldiysan format atman gerekiyor ama depolama için aldiysan disk yöneticisinden bicimlendirme yapıp harf koy gözükecek.
Anakartımda 2. bir SSD takma yeri yok o yüzden yeni aldigimi takacağım ama anlamadığım şey eski SSD'yi zaten çıkartacağım icin neden format atmam lazım.
Anakartımda 2. bir SSD takma yeri yok o yüzden yeni aldigimi takacağım ama anlamadığım şey eski SSD'yi zaten çıkartacağım icin neden format atmam lazım.
Yani yeni alcağınız SSD'ye Windows kurmanız lazım.
Flaşbellekiniz var mı bir de Windows kaç kuracaksınız.
Flaşbelleğim var Windows 11 kurmayı düşünüyorum.
Dostum diğer çıkardığın da M.2 SSD miydi? Tek slot var demişsin o halde vakit kaybetmeden temiz bir format at.
Evet oda M.2 SSD idi daha da çıkarmadım nasıl takılır falan onlara bakıyorum ama anlayamadığım şey şu zaten eskisini çıkartacağım ona neden format atmam lazım direk yenisini takıp Windows kurmam gerekmezmi eskisine illede neden format atmam lazım. Bilgisayarı falan mı bozar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.