M.2 SSD takılı sisteme Windows yüklü SSD takma

caquash

Kilopat
Yeni bir PC aldım 240GB M.2 SSD Windows kurulu olarak geldi bende de 250GB SSD ve 500GB HDD vardı, onları da sisteme dahil ettim. Şimdi bende bulunan 250GB eski SSD'de eski PC'e ait Windows ve uygulamalar mevcut. Benim bu 2. Windows yüklü SSD'i kullanmam sakıncalı mı? Bir de eski SSD üzerinden yüklü Steam hesabımı açıp oyun oynarsam sorun yaşar mıyım?

Yeni SSD'den Boot edersen bir problem olmaz. Diğer SSD'deki Boot edilmediği için çalışmayan bir program gibi durur Windows. Yine de eski SSD'yi biçimlendirirsen iyi olur bence. Steami'de eski SSD'den çalıştırırsan, oynarsın bir problem olmaz ama birim değiştiyse, D'den E'ye gibi Steam güncellenir kendini onarır.

Açıkcası biçimlendirmek istemiyorum oyunları tekrar yüklemek çok uzun sürecek, peki içindeki Windows ve sistem dosyalarını silsem sorun yaşar mıyım?

Açıkcası biçimlendirmek istemiyorum oyunları tekrar yüklemek çok uzun sürecek, peki içindeki Windows ve sistem dosyalarını silsem sorun yaşar mıyım?
Boot etmediğiniz için ve farklı bir Windows kullandığınız için sistem dosyalarını silseniz dahi sorun olacağını sanmam. Ancak ne kadar temiz olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…