M.2 SSD tavsiyesi

LordHasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Depolama alanım çok azaldı ve bir M.2 SSD almayı düşünüyorum. F/P olarak ne tavsiye edersiniz?

F/P sayılır mı bilmiyorum ancak Corsair Force MP510 480GB NVMe SSD kullanıyorum, memnunum. Sata SSD'lerdeki gibi kablo çek tak vs olayı da yok. Anakarttaki M.2 portuna direkt monte ettim kullanıyorum.

James Donkey 512 GB m2 ssd'ye biraz takıldım gibi acaba uzun kullanımda sorun çıkarır mı

Bilgisayarı genel olarak hızlı kullanmak iyi olur M.2 SSD tercih ederim.
Ben de diyorum ki; SATA SSD yavaş değil. İstanbul'da Bugatti ya da Mercedes'e binmeniz pek fark etmez. Vereceğin fazladan para alacağın performansa değmiyor senin için.

James Donkey 512 GB M.2 SSD'ye biraz takıldım gibi acaba uzun kullanımda sorun çıkarır mı?

James Donkey markası genel olarak tavsiye edilen bir marka değil. Sorum çıktığını söyleyen arkadaşlar çok fazla. Ben de SSD'sini kullanmadım fakat klavyesinde sorun çıktı. Alırken kullanıcı yorumlarına dikkat etmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı