M.2 SSD ve RAM montajı sonrası Windows'ta ayar yapmak lazım mı?

Zhao Rodhe

Hectopat
Yer
ankara
Daha fazla  
M.2 SSD ve RAM aldım anakarta nasıl takıldıklarını falan biliyorum. Fakat bu işin Windows tarafını bilmiyorum bu 2 parçayı bilgisayara taktıktan sonra sistemde veya Windows'ta herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

0 olarak alıyorsanız diski disk yöneticisinden başlatmayı unutmayın yoksa benim gibi disk mi bozuk neden bilgisayarım menüsünde gözükmüyor diye düşünürsünüz.

0 olarak alıyorsanız diski disk yöneticisinden başlatmayı unutmayın yoksa benim gibi disk mi bozuk neden bilgisayarım menüsünde gözükmüyor diye düşünürsünüz.

Sıfır daha yeni sipariş ettim

Nasıl ve nereden açıyoruz orayı videosu falan var mı bildiğin.

Sıfır daha yeni sipariş ettim.

Nasıl ve nereden açıyoruz orayı videosu falan var mı bildiğin.

Temiz kurulum yapacaksanız dediğimi yapmanıza gerek yok
2. 3. disk olarak alıyorsanız yapmanız lazım o da arama yerine disk yazınca sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir çıkıyor orayı açıyorsunuz.
Diski seçip sağ tık başlat.

Temiz kurulum yapacaksanız dediğimi yapmanıza gerek yok.
2. 3. disk olarak alıyorsanız yapmanız lazım o da arama yerine disk yazınca sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir çıkıyor orayı açıyorsunuz.
Diski seçip sağ tık başlat.

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın dediklerinizi yaptım oldu teşekkür ederim hepinize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı