M.2 SSD vs Normal SSD

500 hızı olan M.2 SSD ile 3000 hızı olan M.2 SSD arasındaki fiyat farkı neden az?
m.2 verecegın para ile 10gb hdd alırsın bosa para verme
10GB HDD’ye ne gerek var?

500 hızı olan M.2 SSD ile 3000 hızı olan M.2 SSD arasındaki fiyat farkı neden az?

10GB HDD’ye ne gerek var?

SSD'yi sınırlandıran şey sata kapısı. 2-3 bin mb/s hızları işleyecek kontrolcülerin maliyeti +3, +4 dolardan fazla değil. 2019'da çıkan ssd notebook'larda artı 2.5 inçlik sata ssd yer almıyor. Maaliyeti eskisi kadar fazla değil. SSD'ler daha düşük nm'de üretildiğinde gb başına ödediğimiz dolarda fazlasıyla düşecek.

ASUS B450M-K Anakart 3000 seviyelerine çıkabiliyor mu?

Evet anakartın destekliyor. Bende aynı anakart ile samsung 970 evo plus kullanıyorum hızlar şu şekilde

Sürekli yeni teknoloji çıktıkça üretim maliyeti düşebiliyor bundan dolayı yeni cıkan ürünler eski ürünlere yakın hatta bazende düşük olabiliyor.Adatanın eski m2 ssdlerinden bir tanesi yeni cıkanlardan pahalıydı bir ara .En son teknolojiyi almanı öneririm.

Ben 3000
2400mb/sn hızı olan bir SSD, mesela 2GB’lık RAR dosyasını 1 saniyede mi çıkarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…