Hangisi hocam link atar mısın? Normal sata ssdye göre gözle görülür büyük bir fark oluyor mu günlük kullanımda.Adata XPG m.2 240 GB disk aldım, windows 2 sn.de açılıyor, abartısız...
Hangisi hocam link atar mısın? Normal sata ssdye göre gözle görülür büyük bir fark oluyor mu günlük kullanımda.Adata XPG m.2 240 GB disk aldım, windows 2 sn.de açılıyor, abartısız...
Eczacı Murat hadi abi bilmediğin şeylere yorum yapmam.2 verecegın para ile 10gb hdd alırsın bosa para verme
500 hızı olan M.2 SSD ile 3000 hızı olan M.2 SSD arasındaki fiyat farkı neden az?Evet anakartınız pcie 3.0 x4 destekli m2 yuvasına sahip. Piyasadaki en hızlı ssd leri destekliyor. XPG ya da 970 evo alabilirsiniz. Daha ekonomik ama kapasiteli birşey bakarsanız, crucial p1 var. 1 terabaytlık modelinde gb'ı 95 kuruşa felan geliyor. Intel 660p almayın. Linus inceledi. Rezil bir ssd.
250gb lık birşey istiyorsanız 970 evo alabilirsiniz. Sadece sıralı okumada değil, iops olarakta çok iyi bir ssd.
10GB HDD’ye ne gerek var?m.2 verecegın para ile 10gb hdd alırsın bosa para verme
500 hızı olan M.2 SSD ile 3000 hızı olan M.2 SSD arasındaki fiyat farkı neden az?
10GB HDD’ye ne gerek var?
ASUS B450M-K Anakart 3000 seviyelerine çıkabiliyor mu?
500 hızı olan M.2 SSD ile 3000 hızı olan M.2 SSD arasındaki fiyat farkı neden az?
2400mb/sn hızı olan bir SSD, mesela 2GB’lık RAR dosyasını 1 saniyede mi çıkarıyor?Evet anakartın destekliyor. Bende aynı anakart ile samsung 970 evo plus kullanıyorum hızlar şu şekilde
Eki Görüntüle 388322
Sürekli yeni teknoloji çıktıkça üretim maliyeti düşebiliyor bundan dolayı yeni cıkan ürünler eski ürünlere yakın hatta bazende düşük olabiliyor.Adatanın eski m2 ssdlerinden bir tanesi yeni cıkanlardan pahalıydı bir ara .En son teknolojiyi almanı öneririm.
2400mb/sn hızı olan bir SSD, mesela 2GB’lık RAR dosyasını 1 saniyede mi çıkarıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.