M.2 SSD vs SATA SSD

Faster9118

Femtopat
Daha fazla  
240GB SSD alacağım fakat M.2 ve SATA arasında kararsız kaldım, sizce arasındaki fiyat farkı ödemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
M.2 ve SATA SSD'ler arasında eğer bir Photoshop uygulaması veya türevleri ile ilgilenmiyorsanız, farkını anlamazsınız desek yalan olmaz.

Kesinlikle değer. Özellikle de işletim sisteminin açılış hızında bu farkı anlarsınız lâkin arkadaşların da dediği gibi marka ve modele göre farklılıklar olur.

Kesinlikle değer. Özellikle de işletim sisteminin açılış hızında bu farkı anlarsınız lâkin arkadaşların da dediği gibi marka ve modele göre farklılıklar olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşletim sistemi açılırken biri 11.9 sn diğeri 11.6 sn. günlük kullanımda aralarında neredeyse fark yok boşa 250-300 lira fazla vermenin anlamı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de bu videoya bakmanı öneririm hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı