M.2 SSD yanina SATA SSD olur mu?

ALİ YLDZ

Hectopat
Selam herkese: Benim de kafa karışıklığı var o konuda. Ben sistem toplayacağım araştırıyorum, benim yapacağım şey: 1 adet M.2 SSD 2TB 1'de SATA SSD 959 GB M.2'ye oyunları olacak işletim sistemi M.2 SATA'ya ise Steam şu bu vb. dosyaları olacak. Bu benim düşündüğüm olur mu M.2 ve SATA SSD?

Cevap yorum ve geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler herkese. ;)

Selam herkese: Benim de kafa karışıklığı var o konuda. Ben sistem toplayacağım araştırıyorum, benim yapacağım şey: 1 adet M.2 SSD 2TB 1'de SATA SSD 959 GB M.2'ye oyunları olacak işletim sistemi M.2 SATA'ya ise Steam şu bu vb. dosyaları olacak. Bu benim düşündüğüm olur mu M.2 ve SATA SSD?

Cevap yorum ve geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler herkese. ;)
Anakartında her ikisinin de giriş yeri varsa(ki yüksek ihtimal vardır)bir sıkıntı olmaz.

Tabii ki böyle bir şey mümkün. Lakin bence Steam'ı sistemin kurulu olduğu diske koyun. Yoksa formattan sonra Steam diğer diskte olsada "Denetim Masasında" gözükmeme problemi olacaktır.

NVMe veya M.2 SATAya da mSATA bunlar anakart üzerindeki PCI Express portunu kullanan yuvaya takılır SATA SSD ise güney köprüsünde bulunan SATA III portuna takılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı