M.2 SSD yuvası bozulabilir mi?

Doğru haklısınız ama BIOS olarak F65 var muhtemelen son sürüm çünkü 2 3 hafta önce yüklemiştim. Ek olarak SATA informationda gözükmüyor ama NVMe Configuration ayarının içinde isim olarak gözüküyor. Ve evet oyun oynarken PC dondu ve reset atınca BIOS'a attı bir şey söylemek gerçekten çok zor yeni anakart gelince güncelleyeceğim.

Önceki BIOS sürümünde bu sorunu yaşamış mıydın?
 
Gigabyte, B450M H anakartın F65 bios sürümünü kaldırmış. Galiba bir sorun var. Bende aynı anakartı kullanıyorum ben bir sorun görmedim. Bazı sistemlerde sorun olunca kaldırıyorlar. Siz en iyisi F64 sürümüne geri dönün.
 
Gigabyte, B450M-H anakartın F65 BIOS sürümünü kaldırmış. Galiba bir sorun var. Bende aynı anakartı kullanıyorum ben bir sorun görmedim. Bazı sistemlerde sorun olunca kaldırıyorlar. Siz en iyisi F64 sürümüne geri dönün.

Yeni sürüm de sapıtmış olabilir her zaman en yeni BIOS en iyisi demek değildir. Özellikle de bahsettiğimiz firma Gigabyte ise. Adamlar BIOS sorunlarıyla meşhurlar.

Hocam yeni anakart geldi taktım muhtemelen BIOS çökmüştü. Bu sorun yaşanmadan önce de 3 4 gün önce Windows 11 kurmuştum SSD'nin oyunda donmasını ona yoruyorum. Yeni SSD'ye Windows'u kurdum sonra eski SSD mi taktım ilk başta tıkladığımda aygıt arızalı veya bozuk diyordu disk yöneticisinden kaldırıp yeniden biçimlendirdim ve düzeldi hız testinde de S40G ışığı kapalı olmasına rağmen şu an 1600 MB'lerde dolanıyor onu da 2. M.2 girişi ekran kartının tam altına geliyor ve orada ısındığından bu düşüşü de ona yoruyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı