Çözüldü M.2 SSD'ye HDD'den direkt işletim sistemini taşımak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Küpoğlu

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir SSD aldım. Şu an takılı olan HDD'den sadece işletim sistemini direkt olarak SSD'ye aktarabilir miyim?

Çözüm
Temiz kurulum yapmalısın. Sağlıklı sonuçlar vermez. Windows 10'u İndirin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bazı klonlama programları var aynı şekilde klonluyordu zamanında kullanmıştım ama sorun depolama alanını da kopyalıyor yani 250 gb hdd den 500 gb ssd ye klonlarsan ssd yi 250 gb olarak biçimlendirip öyle kopyalıyordu. Ayrıyetten kopyaladıktan sonra ssd nin aktarım hızı bariz şekilde azalıyor yani temiz format atmak daha iyi bir çözüm.

Temiz kurulum yapmalısın. Sağlıklı sonuçlar vermez. Windows 10'u İndirin

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…