M.2 vs. SATA

NVMe ile SATA arasında oyunlarda fazla fark olmuyor. Muhtemelen yazılımsal darboğaz falan oluyordur. Eğer tahminim doğruysa geleceği düşünerek NVMe SSD almanız daha mantıklı. Yanılıyorsam SATA SSD'ler genellikle daha ucuz olduklarından onlar daha mantıklı.

Bütçe varsa NVMe SSD alınabilir. Oyunlarda yükleme ekranları harici pek fark yaratmaz. Ancak şu an kullandığınız sistemde depolama aygıtı sebepli "drop, kaplamaların geç yüklenmesi vb." sorunlar bulunuyorsa SSD çözüm olacaktır. Ev kullanıcısı için SATA SSD daha idealdir. Bütçenizi belirtirseniz öneri sunabiliriz.

1 kişi dışında herkes fark yok demiş de bu değişecek ben size söyleyeyim. Yeni nesil konsollar NVMe SSD'ler ile çıkış yaptı. Oyunların standardını konsollar belirler. En geç 2 seneye NVMe ile SATA arasında 15 saniye farklar oluşmaya başlayacak.
İmkan varsa M.2 yani.

Herkes fark yok demiş de bu değişecek ben size söyleyeyim. Yeni nesil konsollar NVme SSD'ler ile çıkış yaptı. Oyunların standardını konsollar belirler. En geç 2 seneye NVme ile SATA arasında 15 saniye farklar oluşmaya başlayacak.
İmkan varsa M.2 yani.
Hocam benim hakkımı yemeyin. Ben söylemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı