M, A1, B1 ehliyet ile kullanılabilen motosiklet önerisi

658131

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 16 yaşına girdim ve yakında ehliyet sınavına gireceğim. Motorlar ile pek bir alakam yok ilk defa kullanacağım. Elimi ayağımı yerden kessin yeter. Genellikle şehir içi kullanırım dediğim gibi kısa mesafeli için kullanacak gibi düşünüyorum. Bütçe maksimum 30k. Önerilerinizi bekliyorum 2.el istemiyorum. Saygılar.

Son düzenleme:
Maksimum 30k’ya çinli sıfır motor bile yok, bütçeni yükseltmelisin veya ikinci el çinli motor alabilirsin

Ama sana önerim bütçeni 50k’ya çıkarıp peugeot speedfight 4 alabilirsin veya honda activia 125’lere bakabilirsin. Ben de 50k civarına motosiklet bakıyorum.

Son düzenleme:
30 bin lira bütçeye motosiklet bulamazsınız. Anca 800-1600W değerlerinde elektrikli scooter alabilirsiniz Onvo markalı falan.

Eski model 2012 falan kymco agility alabilir. Evet kozmetik iyi olmayacaktır ama günün sonunda baktığımızda taş gibi bir motor ve bloğu çok sağlam kolay kolay arıza vermez. Zaten kymco kalitesini bilirsiniz.

30 bin bütçeyle sıfır motor bulabilirsen hiç düşünme al. 125cc zor. İkince elde temiz 50cc belki bulunur bu paraya. Günümüz ekonomisinde bu paraya neredeyse düzgün telefon alamıyorsun.

"2.el istemiyorum."

Demiş konu sahibi. Motor bulması mümkün değil bu paraya.
İşte zaten onu biliyorum o yüzden onu önerdim sıfır çin malını bırak merdiven altı motor bile yok o fiyata ancak işte kymco agility veya honda beat falan bulunabilir en azından sağlam motorlar.

İşte zaten onu biliyorum o yüzden onu önerdim sıfır çin malını bırak merdiven altı motor bile yok o fiyata ancak işte kymco agility veya honda beat falan bulunabilir en azından sağlam motorlar.
İkinci el olarak tabi. Bunu konu sahibi de bilmesi lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı