O Omerefe71 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Cirit atamıyorum, fırlatılmıyor; neden olduğunu bilen var mı?
Tropper Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 18 Haziran 2024 #2 Omerefe71 dedi: Cirit atamıyorum, fırlatılmıyor; neden olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... X'e basın. Ciritin iki modu var 1.si mızrak, 2.si fırlatma modu.
Omerefe71 dedi: Cirit atamıyorum, fırlatılmıyor; neden olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... X'e basın. Ciritin iki modu var 1.si mızrak, 2.si fırlatma modu.
KS KS O Omerefe71 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 Tropper dedi: X'e basın. Ciritin iki modu var 1.si mızrak, 2.si fırlatma modu. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor birçok kez denedim Omerefe71 dedi: Çalışmıyor birçok kez denedim Genişletmek için tıkla... Sadece ben değil başka karakterlerde atamıyor
Tropper dedi: X'e basın. Ciritin iki modu var 1.si mızrak, 2.si fırlatma modu. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor birçok kez denedim Omerefe71 dedi: Çalışmıyor birçok kez denedim Genişletmek için tıkla... Sadece ben değil başka karakterlerde atamıyor
Tropper Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 19 Haziran 2024 #4 Omerefe71 dedi: Çalışmıyor birçok kez denedim. Sadece ben değil başka karakterlerde atamıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı?
Omerefe71 dedi: Çalışmıyor birçok kez denedim. Sadece ben değil başka karakterlerde atamıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı?
KS KS O Omerefe71 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #5 Tropper dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Denedim ama düzelmedi