S sShasron Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Selam arkadaşlar, Bannerlord oynarken saçma sapan bir şekilde Vlandia bana savaş ilan etti, hile ile barış yapmak istedim fakat bir türlü barış yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri resim_2023-10-26_180448291.png 33,1 KB · Görüntüleme: 641
Selam arkadaşlar, Bannerlord oynarken saçma sapan bir şekilde Vlandia bana savaş ilan etti, hile ile barış yapmak istedim fakat bir türlü barış yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Shidakai Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 178 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 "Campaign. Declare. Peace krallık adı" konsolu ile yapabiliyorsun.
KS KS S sShasron Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 Shidakai dedi: "Campaign. Declare. Peace krallık adı" konsolu ile yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam Yine aynı hatayı veriyor.
Shidakai dedi: "Campaign. Declare. Peace krallık adı" konsolu ile yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam Yine aynı hatayı veriyor.
Shidakai Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 178 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #4 sShasron dedi: Olmadı hocam yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir bilgim yok o zaman, eskiden bu kodla yapıyordum ben.
sShasron dedi: Olmadı hocam yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir bilgim yok o zaman, eskiden bu kodla yapıyordum ben.