M&B Bannerlord offline modda hile nasıl kapatılır?

KaratosTR

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba belli bir süre önce ön Bannerlord oynarken biraz kardeşimde oynamak istemişti ona verdim, geri aldığımda bir hile kodu girerek ( oyun içi ) tüm her şeyi elde edebiliyordu, mesela birlik kısmına gelip sol taraftan oyun içindeki bütün birlikleri görebiliyor ve kendi birliğine geçirebiliyorsunuz. Bende kendim oynarken böyle olmasını istemiyorum ve ayrıca Steam de de başarı kazanamıyorum. Acaba hileyi nasıl deaktif ederim, hem başarımları alma imkanım olur hem de hilesiz bir şekilde oynarım?

Şöyle bir şey varmış:

• İlk Adım: Belgelerim\Mount and Blade II Bannerlord\Configs klasörüne gidin.
  • İkinci Adım: Bu klasör içindeki engine_config.txt dosyasını bulun ve Not Defteri gibi bir metin düzenleyiciyle açın.
  • Üçüncü Adım: Dosya içindeki satırlar arasında yer alan cheat_mode = 0” satırını “cheat_mode = 1 şeklinde değiştirin ve dosyayı kaydedin. İlgili satırı kolayca bulmak için Ctrl + F tuş kombinasyonuna cheat_mode yazmanız yeterli.
Sende 1 görünüyorsa 0 yaparak kapatabilirsin.

Şöyle bir şey varmış:

• İkinci Adım: Bu klasör içindeki engine_config.txt dosyasını bulun ve Not Defteri gibi bir metin düzenleyiciyle açın.
  • Üçüncü Adım: Dosya içindeki satırlar arasında yer alan cheat_mode = 0” satırını “cheat_mode = 1 şeklinde değiştirin ve dosyayı kaydedin. İlgili satırı kolayca bulmak için Ctrl + F tuş kombinasyonuna cheat_mode yazmanız yeterli.
Bilgisayara geçince deneyeceğim haber veririm teşekkürler.

Şöyle bir şey varmış:

Teşekkürler işe yaradı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı