M&B Bannerlord'da esir düştüm

Chemiss

Decapat
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım ve çapulcuları alt ederek oyunu öğrenmeye çalışıyordum. Ta kii yenilip esir düşene kadar. Ne kadar askerim var ise ne kadar zırhım var ise gitti. Şu anda beş parasızım. Arenaya gidiyorum. Zırhım olmadığı için tokat yiyip geri dönüyorum. Para da kazanamıyorum. Asker de toplayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle böyle oyunu öğreneceksiniz hocam. Eğer daha başlangıç aşamasındayken sıfırlandıysanız çok zorlamayın çünkü oyun sıkabilir. Yeni oyuna başlayıp devam edin. Köylerdeki ve kalelerdeki görevleri yapın. Yavaş yavaş gelişin.

CTRL + F4 tuşlarına şimdiden geçmiş olsun diyelim.

Böyle böyle oyunu öğreneceksiniz hocam. Eğer daha başlangıç aşamasındayken sıfırlandıysanız çok zorlamayın çünkü oyun sıkabilir. Yeni oyuna başlayıp devam edin. Köylerdeki ve kalelerdeki görevleri yapın. Yavaş yavaş gelişin.

CTRL + F4 tuşlarına şimdiden geçmiş olsun diyelim.
Yani ben her başladığımda bu karakteri yeniden tasarlamak istemiyorum bir çözümü yok mu

Bazı köylerde "X için askerleri eğit" görevleri var, bu görevlerde görevi veren kişi sana 20 tane acemi asker veriyor ve bunları bir üst seviyeye atlatıp toprak sahibine geri veriyorsun. Bu görevlerden alıp askerlerle haydut ve çapulcuları avlayabilir, sığınaklara baskın yapıp ekipman kazanabilir, sonra da şehirlerde satabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı