SquLancesinyo
Hectopat
Warband'de bayağı ilerledim ama çift elli battal kılıcım yüzünden okçular fazla vuruyor tek elli en iyi kılıç hangisidir? Nereden bulunur?
Usta işi uzun battal kılıç en iyi tek elli kılıçtır.
Genelde Svadya şehirlerinde bulunuyor. (Dhirim, Suno, Praven, Uxkhal) Orada bulamazsanız Rodok tarafındaki Jelkala, Yalen ve Veluca'ya bakın.Genellikle hangi şehirlerde çıkıyor.
Genelde svadya şehirlerinde bulunuyor. (dhirim, suno, praven, uxkhal) orada bulamazsanız rodok tarafındaki jelkala, yalen ve Veluca'ya bakın.
Warband'de bayağı ilerledim ama çift elli battal kılıcım yüzünden okçular fazla vuruyor tek elli en iyi kılıç hangisidir? Nereden bulunur?
Rica ederim, iyi oyunlar.Anladım teşekkürler.
Rica ederim, iyi oyunlar.
Kullanmasını bilirsen kargı meydan savaşlarında çok işe yarıyor. Kale fethederken çift elli balta bayağı iyi.
ağır büyük baltalı mızrak'ı kullanmanı tavsiye ederim. Çok iyi bir çift elli silahtır, kalede yapılan savaşlarda üstüne yok diyebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam vaegir topraklarında satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.