M&B Warband'da Suno Leydisi İsolla ile müttefik bulmak

One Face

Kilopat
Gençler Suno Leydisi İsolla'nın emrine girdim. Şimdi nasıl müttefik edineceğim? Müttefik edinmeliyiz falan bir şeyler dedi tahtı geri alabilmek için.

En fazla 86 adam alabiliyorum yanıma. Kale alacak oluyorum ama alamıyorum kıl payı ile. Önceden farklı kaydetmiştim kuşatmadan önce. Oradan devam ediyorum. Vaegirler'in derebeylerindendim. Yemini bozdum kalem ve köyüm elimden gitti.

Svadya lordlarıyla konuşmanız gerek. "Size bir sorum var" deyip, leydinin haklarını savunacaksınız. Lord çıkarlarına uygun görürse, sizin tarafınıza gelir.

Konuştuğunuz lordun ilişkisinin sizinle iyi olması, kralla kötü olması, topraklarınızın genişlemesi, onurlu bir insan olmanız gibi faktörler, lordları yanınıza çekmenizde en büyük etkenlerdendir.

Svadya lordlarıyla konuşmanız gerek. "Size bir sorum var" deyip, leydinin haklarını savunacaksınız. Lord çıkarlarına uygun görürse, sizin tarafınıza gelir.

Konuştuğunuz lordun ilişkisinin sizinle iyi olması, kralla kötü olması, topraklarınızın genişlemesi, onurlu bir insan olmanız gibi faktörler, lordları yanınıza çekmenizde en büyük etkenlerdendir.
Bu arada sanırım lordları kendi tarafına çekmen için iyi ilişkin olması gerekiyor olabilir.
Son anda zorladım aldım kaleyi. Adam topluyorum.

Son anda zorladım aldım kaleyi. Adam topluyorum.
Toplanıp kaleni geri almayı deneyeceklerdir. Eğer sıkışırsan ve kuşatmayı yıkacak gücün yoksa, onların kalelerinden birini kuşatmayı deneyebilirsin. Senin kaleni bırakıp, kuşatmaya çalıştığın yerde toplanırlar. Geldiklerini gördüğün an kaleyi bırak, kaç. Muhtemelen dağılacaktırlar. Ufak bir bilgi :)

Toplanıp kaleni geri almayı deneyeceklerdir. Eğer sıkışırsan ve kuşatmayı yıkacak gücün yoksa, onların kalelerinden birini kuşatmayı deneyebilirsin. Senin kaleni bırakıp, kuşatmaya çalıştığın yerde toplanırlar. Geldiklerini gördüğün an kaleyi bırak, kaç. Muhtemelen dağılacaktırlar. Ufak bir bilgi :)
Öbürkü denememde öyle bir şey yapmışlardı. Bunda da birisi geldi ama onu da yendim. Asker eğitiyorum şimdi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı