M&b2: Bannerlord oyuna yeniden başlayınca görevler yok

whitewine

Kilopat
Makaleler
10
Bu şaka gibi oyunu denemek için önce rastgele oynadım sonra da temiz bir başlangıç yapmak için tüm kayıtları silip en baştan karakter açtım ve şimdi girince oyunun en başındaki "küçük kardeşi" arama görevi gelmiyor. Diyalog geçiyor, eğitimden çıkıp aramaya başla diyorum ama o görevi görev tablosunda göremiyorum.

En son sildiğim kayıtlardaki klanı genişlet, 10 tane Lord'la konuş görevleri aktif görünüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Oyunu tamamen baştan silip kurdum olmadı.

Selam umarım sağlığınız yerindedir biraz geç oldu sanırım 😁 ama bildiğim kadarıyla o tamamen hikayeye göre şekilleniyor yank kardeşiniz kaçırılmadan da oyuna başlanıyor mesela ben eğitimi yapmıştım kardeşim de farklı bir yerde bir şeyler araştırıyordu tabii ben de yanlış biliyor olabilirim ama bilgim bu öğrenirseniz bize de bildirirseniz sevinirim.

Selam umarım sağlığınız yerindedir biraz geç oldu sanırım 😁 ama bildiğim kadarıyla o tamamen hikayeye göre şekilleniyor yank kardeşiniz kaçırılmadan da oyuna başlanıyor mesela ben eğitimi yapmıştım kardeşim de farklı bir yerde bir şeyler araştırıyordu tabii ben de yanlış biliyor olabilirim ama bilgim bu öğrenirseniz bize de bildirirseniz sevinirim.

Merhaba, öğrendim. Şöyle ki oyun başında eğitimi geçerseniz bu görev gelmiyormuş. Geçmezseniz geliyor denedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı