M&B'de olan karakter Warband'a aktarılır mı?

Envfedaisi

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana Donanım

İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)

Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
Geçen günlerde ilk defa M&B oynadım, 3-4 günde 35-40 saat karakter kastım 300 küsürüncü günlere geldim, ama biraz araştırınca Warband daha detaylı ve zevkli gibi geldi, ama karakterden baya memnunum 470'lerde reownum var ve sanırım 25-30 arası bir leveldeyim, tabi aylarca kasmadım karakteri daha yeni sayılır ama aynısını Warband'a aktarmanın bir yolu varsa yazarsanız sevinirim. Bide bu honor oyunda neleri etkiliyor ve hangi aralıklarda düşük-yüksek sayılıyor? Benim 29'da, ona da küçük bir rehber geçer misiniz?

Dostum inan bana Warband'da yeni karakter kasmak daha eğlenceli gelecektir. Benim bildiğim kadarıyla Warband içerisinde sürüm değişikliği bile save yi bozabiliyor. Bu yüzdn yeniden başlamaktan çekinme. Keyifli oyunlar :)
Düşününce sıfırdan kasmakta dediğin gibi eğlenceli olabilir, teşekkürler 👍
Aktarılmıyor diye biliyorum. Zaten oyun hâlâ %100 stabil çalışmıyor hâlâ.
Açılan başlıklara bakıyorum da ilk oyuna açılmış hiç göremedim hiçte karşılaşmadım buglarla, ikinci oyuna açılmış bir sürü başlık var ama. Yanıtın için teşekkürler.

Warband'ı native de oynamak bayarsa diplomasi modunu kurabilirsin biraz daha detay ekliyor oyuna.
Şuan ilk oyunu oynuyorum ve sadece native modu var bende, modları DLC gibi satın mı alıyoruz yoksa yama gibi dışardan mı kuruyoruz?

Şu an ilk oyunu oynuyorum ve sadece native modu var bende, modları DLC gibi satın mı alıyoruz yoksa yama gibi dışarıdan mı kuruyoruz?

Oyunu nereden aldın?

Eğer Steam'den aldıysan atölyeden çoğu modu indirebilirsin başka yerdense moddbden indirebilirsin Steam'e yüklenmemiş modlar moddb de var moddbden indirirken oynun dosya konumundan modules dosyasına atacaksın.

Son düzenleme:
Oyunu nereden aldın?

Eğer Steam'den aldıysan atölyeden çoğu modu indirebilirsin başka yerdense moddbden indirebilirsin Steam'e yüklenmemiş modlar moddb de var moddbden indirirken oynun dosya konumundan modules dosyasına atacaksın.
Steam'den aldım, öneri için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı