M1 işlemci için basit strateji oyunu önerisi

316874

Megapat
Makaleler
3
Aslında ne istediğimi bende bilmiyorum. Cities Skylines tarzı bir şey istiyorum ama o kadar da uğraştırıcı olmasın arada 10 dk gireyim çıkayım tarzı bir şey lazım. Stardew Valley güzel gibi gözüküyor ama grafikleri sıkıcı gibi. Ne önerirsiniz? Uzaya ve roketlere zaafım var kerbal space program da aklımdan geçiyor.

Aslında ne istediğimi bende bilmiyorum. Cities Skylines tarzı bir şey istiyorum ama o kadar da uğraştırıcı olmasın arada 10 dk gireyim çıkayım tarzı bir şey lazım. Stardew Valley güzel gibi gözüküyor ama grafikleri sıkıcı gibi. Ne önerirsiniz? Uzaya ve roketlere zaafım var kerbal space program da aklımdan geçiyor.
O saydığınız oyunlar stratejik oyunlar değil. Cities Skylines bi tık. Ben Zuma Deluxe öneririm. Sağlam oyundur. Fakat ne kadar stratejik ne kadar değil tartışılır.

Onun dışında GemCraft öneririm. Kule Savunmasında çığır açmış bir oyun.

O saydığınız oyunlar stratejik oyunlar değil. Cities Skylines bir tık. Ben zuma Deluxe öneririm. Sağlam oyundur. Fakat ne kadar stratejik ne kadar değil tartışılır.
Söylediğiniz oyunlar strateji oyunları değilki. Strateji oyunu istediğinize emin misiniz?
Ne istediğimi bilmiyorum o yüzden demiştim zaten.

Hocam çok fazla türü olmayan bir oyun söylemek istiyorum: Desperados III Steam'de mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı