N0vA Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Benim M1 bir MacBook Air'ım var ve ben buna Windows kurmak istiyorum ben Parallels Desktop'ı denedim ama ücretli olduğu için sürem bitti bana Parallels'in alternatiflerini söyler misiniz?
Benim M1 bir MacBook Air'ım var ve ben buna Windows kurmak istiyorum ben Parallels Desktop'ı denedim ama ücretli olduğu için sürem bitti bana Parallels'in alternatiflerini söyler misiniz?
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #21 ozinizm dedi: Kurarsın. Bazen de kurman gerekir. Özellikle bilgisayarın içinde olan insanlar için hiç de saçma değil gerekli. Kapış canım. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmışsınız. Artı 0 Eksi
ozinizm dedi: Kurarsın. Bazen de kurman gerekir. Özellikle bilgisayarın içinde olan insanlar için hiç de saçma değil gerekli. Kapış canım. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmışsınız.