senkafayısıyırmışsın
Centipat
Sorum başlıktaki gibi. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @Enes3078 @rofl @Yener K.
Not: Ücretsiz olmalı.
Parallels Desktop programı ile yükleyebilirsin.
Hocam ücretsiz bir seçenek yok mu?
Hocamın dediği doğru. Ücretsiz belki bulursunuz fakat güvenilir ve stabil olmayabilir.Bildiğim kadarıyla Mac'in Intel olsaydı BootCamp ile kurulabiliyordu fakat M1 çip olduğu için kurulamıyor diye biliyorum. Şu anlık Parallels Desktop ile kurulabiliyor.
"Windows ARM" yüklenebiliyor olması lazım, yanlış bilmiyorsam Windows'un ARM sürümü "Insider Preview" olarak yayında.
Resmi bir işletim sistemi, dolayısıyla güvenli olmaması için bir hiçbir neden yok.Güvenli mi?
UTM işinize yarayabilir ücretsiz olarak. Onun dışında sanal makine olmadan bir kurulum yapamazsınız muhtemelen çünkü Windows M1 işlemciyi destekleyen bir işletim sistemi çıkartmadı. Windows'un ARM sürümleri mevcut ancak o da muhtemelen çalışmayacaktır.Sorum başlıktaki gibi. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @Enes3078 @rofl @Yener K.
Utm işinize yarayabilir ücretsiz olarak. Onun dışında sanal makine olmadan bir kurulum yapamazsınız muhtemelen çünkü Windows M1 işlemciyi destekleyen bir işletim sistemi çıkartmadı. Windows'un ARM sürümleri mevcut ancak o da muhtemelen çalışmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.