T theironmanisbest Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Sorum yukarıda ama şunu belirteyim amaç oyun performansı değil, 2'den fazla monitör kullanmak çünkü yazıda Mac mini denmemiş sadece MacBook ve iMac belirtilmiş. Yazı: M1 Mac Modelleri, eGPU Üzerinden Takılan Ekranları Tanıyabilecek Apple M1 işlemcili Mac modelleri eGPU aracılığıyla takılan monitörleri tanıyabiliyor. Apple, bu ay gerçekleştirdiği etkinlikle üç M1 Mac modelini www.technopat.net Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Sorum yukarıda ama şunu belirteyim amaç oyun performansı değil, 2'den fazla monitör kullanmak çünkü yazıda Mac mini denmemiş sadece MacBook ve iMac belirtilmiş. Yazı: M1 Mac Modelleri, eGPU Üzerinden Takılan Ekranları Tanıyabilecek Apple M1 işlemcili Mac modelleri eGPU aracılığıyla takılan monitörleri tanıyabiliyor. Apple, bu ay gerçekleştirdiği etkinlikle üç M1 Mac modelini www.technopat.net Şimdiden teşekkürler.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2021 #2 İçindeki GPU gerçekten çok güçlü. 3080 yada 6700xt falan takmayacaksanız e-gpu takmaya değmez zaten. 2 den fazla monitörü çok rahat çalıştırır. Edit: attığınız makaleyi görmedim. Şimdi gördüm. destek gelecekse mini'ye de gelir. Son düzenleme: 25 Haziran 2021
İçindeki GPU gerçekten çok güçlü. 3080 yada 6700xt falan takmayacaksanız e-gpu takmaya değmez zaten. 2 den fazla monitörü çok rahat çalıştırır. Edit: attığınız makaleyi görmedim. Şimdi gördüm. destek gelecekse mini'ye de gelir.
T theironmanisbest Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Emre SÜRER dedi: İçindeki GPU gerçekten çok güçlü. 3080 yada 6700xt falan takmayacaksanız e-gpu takmaya değmez zaten. 2 den fazla monitörü çok rahat çalıştırır. Edit: attığınız makaleyi görmedim. Şimdi gördüm. destek gelecekse mini'ye de gelir. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler.
Emre SÜRER dedi: İçindeki GPU gerçekten çok güçlü. 3080 yada 6700xt falan takmayacaksanız e-gpu takmaya değmez zaten. 2 den fazla monitörü çok rahat çalıştırır. Edit: attığınız makaleyi görmedim. Şimdi gördüm. destek gelecekse mini'ye de gelir. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler.