M1 MacBook hala alınır mı yoksa M.2 mi beklenmeli?

BeetHOVEN

Hectopat
Merhaba,

M1 MacBook Air 16 GB konfigürasyonunda karar kılmıştım fakat benim üniversiteye başlayacağım olan bu yıl yeni bir Apple lansmanı olursa ve M1 Pro/Max/Ultra vb. yerine yeni bir nesil olan M.2 piyasaya sürülme ihtimali nedir?
Yeni aldığım MacBook'un eski nesil olmasını istemiyorum sizin bu lansmanın olma durumunda yeni M.2'lerin piyasaya sürülmesi hakkındaki öngüleriniz nelerdir?

MacBook'un aciliyeti yok eğer M.2'nin çıkacağı kesin ise beklerim ama 2023'te çıkacaksa YKS'den sonra alma planım var. Bu konuda ki önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım değişikliği olacak ve güncellenmiş işlemciyle gelecek yeni Air. Apple'ın M2/ M2 Pro ve M2 Max gibi alternatifler sunacağı söyleniyor. Air M2 ile çıkacaktır Macbook Pro diğer işlemci alternatifleriyle gelebilir. Kasa olarak da muhtemelen 2021 modelleri gibi çentikli bir Air tasarımına geçilebilir, 14" olarak gelmesi bekleniyor. 2022 için beklenti yüksekti ama 2023'e kalması da olası. Bekleyebiliyorsanız bekleyin, Apple fiyat olarak standart 999 doları hep koruyor Air modeli için, ona göre ayarlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı