Çözüldü M1 MacBook'ta Videolar Donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
VLC Player ile 4K bir video oynatmıştım. 1 saat sonra falan görüntü bozulmaya başladı. Bilgisayar bayağı ısınmıştı. Yeniden başlattığımda böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Bugün de internetten bir 1080p video izlerken donmalar yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı cihaz bende de var fakat öyle bir donma söz konusu değil videoyu izlerken şarjınız ne durumdaydı eğer 20'nin altındaysa bu sorunu yaşamanız normal bir de adaptörde dener misiniz? Normalde adaptör ile pil aynı performansı veriyor fakat belki ayarlarda değişiklik yaptıysanız kısıtlı performans veriyor olabilir pildeyken. Adaptör ile de denemenizi öneririm.

Sorun çözüldü. Nedeni ise videoları izlerken Discord yayınımın açık olması. Discord Canary kullanıyorum yeni güncelleme ile sorun ortadan kalktı.
M1 Air baz model.

Aynı cihaz bende de var fakat öyle bir donma söz konusu değil videoyu izlerken şarjınız ne durumdaydı eğer 20'nin altındaysa bu sorunu yaşamanız normal bir de adaptörde dener misiniz? Normalde adaptör ile pil aynı performansı veriyor fakat belki ayarlarda değişiklik yaptıysanız kısıtlı performans veriyor olabilir pildeyken. Adaptör ile de denemenizi öneririm.

Sorun çözüldü. Nedeni ise videoları izlerken Discord yayınımın açık olması. Discord Canary kullanıyorum yeni güncelleme ile sorun ortadan kalktı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı