M2 MacBook ısınır mı?

NoiNO

Centipat
Arkadaşlar şu aralar M2 MacBook alma gibi bir düşüncem var 8 GB RAM 256 GB depolama olarak satın almak istiyorum şu anda M1 ile aynı fiyatta 30-31bin civarı bir fiyata sahipler sürekli M. 1, M.2 arasında gidip geliyorum. Çünkü M.2 biraz daha sorunlu bir cihaz gibi gözüküyor. En büyük sorunlarından birisi ısınma sorunu. M. 1'e göre daha fazla ısındığını söyleniyor yabancı kaynaklarda. Netflix'de bile çok fazla ısınma sorunu olduğunu duydum. Bunun sebebi nedir? Kimileri işlemci daha güçlü olduğu için demiş kimileri daha ince olduğu için demiş kimileri ise ürünün termal soğutmasının M. 1'e baka kötü hatalı olduğunu söylemiş. Sizin de bilgilerinizi bekliyorum. Cihaz alınır mı? Alırken bilmem gerekenler nelerdir? Kullanan birisi varsa yardımcı olursa daha çok sevinirim iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim sana tavsiyem eğer uzun yıllar kullanacaksan en az 512 GB SSD 16 GB RAM ile satın alman olacak. Benim M2 Macbook Pro 13 inc cihazımda ısınma sorunu vs. yok. Almışken 16 GB aldım fakat SSD tarafında 256 SSD çok yetmemeye başladı. Keşke 512 alsaydım diyorum. Yapabiliyorsan öğrenci indirimiyle birlikte bahsettiğim konfigürasyonda bir cihaz alman senin için çok daha iyi olur. Bütçem yetmez, 256 GB yeter, yetmezse harici disk alırım diyorsan bir şey diyemem ama pratikte çok da işe yarar olmuyor bilgin olsun.

Dostum benim sana tavsiyem eğer uzun yıllar kullanacaksan en az 512 GB SSD 16 GB RAM ile satın alman olacak. Benim M2 MacBook Pro 13 inc cihazımda ısınma sorunu vs. yok. Almışken 16 GB aldım fakat SSD tarafında 256 SSD çok yetmemeye başladı. Keşke 512 alsaydım diyorum. Yapabiliyorsan öğrenci indirimiyle birlikte bahsettiğim konfigürasyonda bir cihaz alman senin için çok daha iyi olur. Bütçem yetmez, 256 GB yeter, yetmezse harici disk alırım diyorsan bir şey diyemem ama pratikte çok da işe yarar olmuyor bilgin olsun.

Aradaki fark çok açık zaten günlük işler için kullanacağım yeterli geleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı