M20 şarjım nasıl gidiyor?

Kral :)

Ama çok yazılımsal bugu var ( M.20 için söyluyorum Android 9'den beri bitmeyen belli başlı sorunları var.)

Ben kullanmadım. Ama yeni telefon alacağım zaman, direkt m serisi alacağım. Fiyatları ve özellikleri çok tatmin edici. Yazılım olayını bilmiyorum. Ama yeni m serisi. M11, M21, M31, M31S, M51 falan Android 10. Güncel ve yazılım sorunu hakkın da bir duyum duymadım.

Ben kullanmadım. Ama yeni telefon alacağım zaman, direkt m serisi alacağım. Fiyatları ve özellikleri çok tatmin edici. Yazılım olayını bilmiyorum. Ama yeni m serisi. M11, M21, M31, M31S, M51 falan Android 10. güncel ve yazılım sorunu hakkın da bir duyum duymadım.
O serileri bilmiyorum ama M20'de biraz var kendi yöntemlerimle düzelttiklerim oldu şimdiden hayırlı olsun aldığın zaman inşallah sorunsuz kullanırsın.
2 Sene önce almıştım 1400 TL'ye iyi ki de almışım

Çıkalı 2 sene oldu mu yav :) İyi gitmiş bataryan o kadar süre tam 2 sene olmasa da 2 seneye yaklaştı sayılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı