M21 root atarak Android sürümü degistirme

Emir750

Yoctopat
Daha fazla  
Bir sorum olacaktı.
7 ay önce yurt dışından bir cihaz aldim. Oyle kullaniyordum. Samsung Galaxy m51. root atarak Android sürümü degistirme vesaire. Birkac kişiye sordum olmaz dediler. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Root atılarak değil ROM yükleyerek sürüm arttırırsınız. Kullandığınız telefonun en son sürümünü nereden bulurum diyorsanız da sammobile.com bir bakın derim.

Cihanızın garantisi var ise bozuluyor. Pek tavsiye edilmez o yüzden.

Telefon garantisiz. 30 gün sonra kullanima kapanacak. Ogrenciyim yeni telefon almaya gücum yok çözüm yolu var ise soyler misiniz? Server diye bir şey varmis biliyor musun nedir?

Root atılarak değil ROM yükleyerek sürüm arttırırsınız. Kullandığınız telefonun en son sürümünü nereden bulurum diyorsanız da sammobile.com bir bakın derim.

Telefonum 30 gun sonra kullanima kapanacak. Bildiğiniz yöntem var mı? Telefoncularin hepsi yok diyor. Server diye bir yontem varmis eksileri ve artıları nedir biliyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı