M2A-MX anakart GT 710 destekler mi?

Axpecth

Centipat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle sağlıklı günler dilerim. M2A-MX anakartım var. Kullandığım Shapira 3600HD series ekran kartım yandığı için yeni 1 tane ekran kartı alacağım acaba "https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...-gt-710-1gd3h-lp-p-BD210107908?magaza=Elmacık" bu ekran kartını alırsam çalıştırabilir miyim? 400W'lık Power Supply kullanıyorum ve 2 monitör.
 
Genel olarak sistemin destekler ama GT 710 önermem.

Öncelikle ne önerebildiğinizi öğrenmek isterim. 2. olarak zaten geçici almak zorundayım Çünkü maddi durumumu biraz toplayınca bir sistem toplayacağım. Ama söyleyebileceğiniz ekran kartı uygun olursa bütçeme göre neden göz ardı etmem.
 
Son düzenleme:
Öncelikle ne önerebildiğinizi öğrenmek isterim. 2. olarak zaten geçici almak zorundayım çünkü maddi durumumu biraz toplayınca bir sistem toplayacağım. Am söyleyebileceğiniz ekran kartı uygun olursa bütçeme göre neden göz ardı etmem.

Sadece görüntü versin diye alıyorsanız bir şey demem ama sonraki pclere de takacak iseniz önermem.
 
Sadece görüntü versin diye alıyorsanız bir şey demem ama sonraki pclere de takacak iseniz önermem.Yani ilerde toplayacağımda yeniden alacağım ama şimdi alacağımda örneğin gta 4 e girersem nasıl bir performans alırım? Eski ekran kartımda orta ayarlarda 10 fps falan alıyordum.
 

Geri
Yukarı