PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 11 Ocak 2021 #1 Metin 2'nin modlanmış versiyonu herhalde çok bir bilgim yok üye olurken telefon numarası istedi ve kafamdan yazdım. Telefon numarasını vermedim ve aklıma şüphe düştü bir şey olur mu?
Metin 2'nin modlanmış versiyonu herhalde çok bir bilgim yok üye olurken telefon numarası istedi ve kafamdan yazdım. Telefon numarasını vermedim ve aklıma şüphe düştü bir şey olur mu?
Çözüm X X Xscape 11 Ocak 2021 Muhtemelen şifre değiştirme, sıfırlama gibi işlemlerde yedek bir yol olması için isteniyor. Çoğu serverlarda bu durum böyle. Bir şey olmaz.
Muhtemelen şifre değiştirme, sıfırlama gibi işlemlerde yedek bir yol olması için isteniyor. Çoğu serverlarda bu durum böyle. Bir şey olmaz.
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 11 Ocak 2021 #2 Muhtemelen şifre değiştirme, sıfırlama gibi işlemlerde yedek bir yol olması için isteniyor. Çoğu serverlarda bu durum böyle. Bir şey olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Muhtemelen şifre değiştirme, sıfırlama gibi işlemlerde yedek bir yol olması için isteniyor. Çoğu serverlarda bu durum böyle. Bir şey olmaz.
KS KS PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 11 Ocak 2021 #3 Xscape dedi: Muhtemelen şifre değiştirme, sıfırlama gibi işlemlerde yedek bir yol olması için isteniyor. Çoğu serverlarda bu durum böyle. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah çok yardımcı oldunuz. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Muhtemelen şifre değiştirme, sıfırlama gibi işlemlerde yedek bir yol olması için isteniyor. Çoğu serverlarda bu durum böyle. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah çok yardımcı oldunuz.