Swoz Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, Samsung M31s cihazına sahibim. Telefon yere düşünce yavaşladı. Ne yapmam gerek?
KS KS Swoz Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #11 Silinen üye dedi: Eyer çok kafanıza takıyorsanız gönderin. Genişletmek için tıkla... Hocam gönderemem :d Efendikerem61 dedi: Geçici olduğunu düşünüyorum. Bir keresinde telefon suya düşmüştü, herhangi bir işlem uygulanmamasına rağmen birkaç gün içinde kendine gelmişti. Genişletmek için tıkla... yavaşlama çok belirgin. Silinen üye dedi: Eyer çok kafanıza takıyorsanız gönderin. Genişletmek için tıkla... telefonu sıfırlıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Eyer çok kafanıza takıyorsanız gönderin. Genişletmek için tıkla... Hocam gönderemem :d Efendikerem61 dedi: Geçici olduğunu düşünüyorum. Bir keresinde telefon suya düşmüştü, herhangi bir işlem uygulanmamasına rağmen birkaç gün içinde kendine gelmişti. Genişletmek için tıkla... yavaşlama çok belirgin. Silinen üye dedi: Eyer çok kafanıza takıyorsanız gönderin. Genişletmek için tıkla... telefonu sıfırlıyorum hocam.