M32 vs A32

hazenxd

Centipat
Daha fazla  
Cihazı alacağımdan değil ama M32 ülkemize yeni geldiği için (sanırım) ve A32 ile gözle görülür bir fark göremediğim için gerçekten merak ettim. Bu sebeple de almayı düşünenler için post açayım dedim. Bu iki cihazı birbirinden ayıran farklar nelerdir ve hangi cihaz daha alınası?

Hemen hemen aynı telefonlar. M32 modelinin hızlı şarj desteği daha iyi. A32 modelinin bokeh ve makro kamerası daha iyi. Diğer türlü yonga, batarya, RAM ve ekran olarak aynı cihazlar.

Hemen hemen aynı telefonlar. M32 modelinin hızlı şarj desteği daha iyi. A32 modelinin bokeh ve makro kamerası daha iyi. Diğer türlü yonga, batarya, RAM ve ekran olarak aynı cihazlar.

Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bende bu iki telefon arasında kaldım hızlı şarj özellikleri ikisinin de aynı, A32 kamerası daha iyi onu almanı öneririm.

Hızlı şarj özellikleri aynı değil. A32 15 Watt, M32 25 Watt destekliyor. Arka kamera olarak da aynı demek yanlış değil, video tarafında EIS avantajı var sadece A32 modelinin. Ahım şahım bir fark yok arka kamera tarafında.

Hızlı şarj özellikleri aynı değil. A32 15 watt, M32 25 watt destekliyor. Arka kamera olarak da aynı demek yanlış değil, video tarafında eıs avantajı var sadece A32 modelinin. Ahım şahım bir fark yok arka kamera tarafında.

Müşteri hizmetleri demişti şarj konusunda makro ve bokeh kamerası M32 de 2MP A32 5MP.

Bokeh ve makro ana kamera performansını etkilemez. Ayrıca geniş açı kamerası ikisi de aynı 8 MP, bokeh ve makro tarafında A32 iyi. Bokeh ve makro kameraya bakıp bu telefon kamera olarak diğerinden daha iyi denilemez. Önemli olan ana kameradır.

Hızlı şarj özellikleri aynı değil. A32 15 Watt, M32 25 Watt destekliyor. Arka kamera olarak da aynı demek yanlış değil, video tarafında EIS avantajı var sadece A32 modelinin. Ahım şahım bir fark yok arka kamera tarafında.
Hocam M32 modelinin kamera ayarları bölümünde video sabitleme seçeneği mevcut eğer EIS bu ise var diyebiliriz. Benim anlamadığım bu modelde sadece 1080p ve 720p 30FPS video kayıt seçeneği var. Samsung sanırsam bazı M serisi cihazlarda farklılık olması için yazılım tarafında kısıtlamaya gidiyor. Arayüz direkt One UI, M31 modelindeki gibi Core değil. Bence A32 ye nazaran M32 alınabilir. Aradaki fiyat farkına değecek pek fark yok.

Hocam M32 modelinin kamera ayarları bölümünde video sabitleme seçeneği mevcut eğer EIS bu ise var diyebiliriz. Benim anlamadığım bu modelde sadece
Sitelerde özelliklerde bulamadım, bana da mantıksız geldi EIS koymamaları açıkçası. Emin olamadığım için kesin vardır diyemedim. Video sabitleme yazıyorsa EIS'tir.

1080p ve 720p 30FPS video kayıt seçeneği var. Samsung sanırsam bazı M serisi cihazlarda farklılık olması için yazılım tarafında kısıtlamaya gidiyor. Arayüz direkt One UI, M31 modelindeki gibi Core değil.
Arayüz tarafında modeller arasında arayüzde özellik farkı oluyor. Temelde aynı tabii. Video konusunda ise 4K desteği olmaması Samsung'un kırpması değil, normalde sensörü destekliyor. 4K video kaydı olmamasının nedeni A32 ve M32 modelindeki Mediatek G80 yongasından kaynaklanıyor. G80 modeli 4K desteklemiyor. Ancak 1080P 60 FPS desteği var, burada 30 FPS yapması Samsung'un kırpması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı