M34 5G vs A24

Bütçe
9500 TL

kafkavariburak

Decapat
Merhaba, vergisiz telefon alacağım Samsung A24 ve M34 5G arasında kaldım. Benim için önemli olan kamerası ve işlemcisi hangisini önerirsiniz? Başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
M34 daha iyi ama A24 de gayet güzel. İşlemcisi, ekran kalitesi, kamerası, yazılım desteği, akıcılığıyla her ikiside fiyatına göre iyi.

M34'ün artısı. 4K 30FPS video, 6000 mAh batarya, 120Hz erkan yenileme hızı, 5G.
İşlemci konusunda A24'te bulunan Helio G99 daha güçlü.

Son düzenleme:
Günlük kullanımda çok az farkları olur. M34 işlemci bakımından %5-%20 daha iyi benchmarklara göre ve 120HZ ekranı var (A24 90HZ). Birde M34 6000mah, A24 5000mah pile sahip. Dış görüntü ve çözünürlük aynı.

M34 daha iyi ama A24 de gayet güzel. İşlemcisi, ekran kalitesi, kamerası, yazılım desteği, akıcılığıyla her ikiside fiyatına göre iyi.

M34'ün artısı. 4K 30FPS video, 6000 mAh batarya, 120Hz erkan yenileme hızı, 5G.
İşlemci konusunda A24'te bulunan Helio G99 daha güçlü.
işlemci konusunda büyük fark atar mı günlük 1-2 saat wildrift oynuyorum çünkü

Vergisiz telefon olarak A34 de iyi. Fiyat olarak da geçen hafta 9500 TL'ye düşmüştü. Bende onu almayı düşünüyorum işlemcisi M34 ve A24'ten de çok güçlü. Ayın belirli zamanları vergisiz alınabilmesi için fiyatını düşürebilirler. A34'ün kamera sensörü daha iyi, suya ve toza dayanıklı.

Vergisiz telefon olarak A34 de iyi. Fiyat olarak da geçen hafta 9500 TL'ye düşmüştü. Bende onu almayı düşünüyorum işlemcisi M34 ve A24'ten de çok güçlü. Ayın belirli zamanları vergisiz alınabilmesi için fiyatını düşürebilirler. A34'ün kamera sensörü daha iyi, suya ve toza dayanıklı.
Bu hafta içinde almam lazım yoksa bende A34'ün fiyatının düşmesini bekleyecektim

Bazı forumlarda okudum herkes kötülüyordu m34'ü ben de biraz soğumuştum yok ilmecisi kötüymüş bu fiyata değmezmiş tam alacakken durdum

M34, A24'den her açıdan daha iyi.

Bu hafta içinde almam lazım yoksa bende A34'ün fiyatının düşmesini bekleyecektim

Bazı forumlarda okudum herkes kötülüyordu m34'ü ben de biraz soğumuştum yok ilmecisi kötüymüş bu fiyata değmezmiş tam alacakken durdum
hocam aldınız mı aldıysanız kullandığınızdan beri durumlar nasıl ses yüksekliği yeterli mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı