Samsung A24 vs M34

Bütçe
9.500 TL

Skolp

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba! Öğrenci indirimiyle yakınıma cep telefonu almayı planlıyoruz. Kendisi çok oyun oynamıyor, daha çok sosyal medya uygulamalarında takılıyor(TikTok, Instagram, WhatsApp vs.) Aklımda iki seçenek var, ya M34 ya da A24 fakat ikisi arasında çok kaldım. Genel olarak hangisi daha iyi?

Bütçe maksimum 9500 öğrenci indiriminden yararlanabilmek için.

İkisi arasındaki farkları da söylerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Merhaba! Öğrenci indirimiyle yakınıma cep telefonu almayı planlıyoruz. Kendisi çok oyun oynamıyor, daha çok sosyal medya uygulamalarında takılıyor(TikTok, Instagram, WhatsApp vs.) Aklımda iki seçenek var, ya M34 ya da A24 fakat ikisi arasında çok kaldım. Genel olarak hangisi daha iyi?

Bütçe maksimum 9500 öğrenci indiriminden yararlanabilmek için.

İkisi arasındaki farkları da söylerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Gördüğüm inclemede M34'ü kesinlikle almayın ısınıyor donuyor diyen var ama 24'ü bilmiyorum incelemesini görmedim. Bu videoda mesela
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

M34 120 Hz.Ekran ,4k video çeken kamera, Yüksek batarya kapasitesi ve 5g desteği ile öne çıkıyor, Samsung un kendisine ait işlemcisi ise teknik olarak daha iyi ama sanırım stabil değil,bu nedenle şikayetler almış bir model M34.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı