M34 cok ısınıyor

• Konuyu başlatan Tro0n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 4.157
Samsung dökümü işlemci fazla bişey beklemek lazım.
Kağıt üzerinde güzel veriler gösterse de pratikde kendisinden bir tık kötü diyeceğin işlemciden de kötü performans sunabiliyor ayrıyetten ısınıyor.

Hocam bende de aynı cihaz var ısınma sorununu şarjda oyun oynama ve 4K video çekme dışında pek yaşamadım. Sadece işlemciyi çok zorlayınca ve ekran parlaklığını uzun süre full'de kullanınca ısınıyor o da normal bence.

Hocam bende de aynı cihaz var ısınma sorununu şarjda oyun oynama ve 4K video çekme dışında pek yaşamadım. Sadece işlemciyi çok zorlayınca ve ekran parlaklığını uzun süre Full'de kullanınca ısınıyor o da normal bence.

İlk aldığınızda böyle bir sorun var mıydı ilk günü daha ondandır belki Samsung shoptan aldım orijinal olmama ihtimali yoktur herhalde.

Bende yoktu ısınma sorunu ilk aldığımda fakat Samsung cihazlar kullanım alışkanlığınızı öğrenip telefonu onagöre optimize ediyor. Bu da 1 2 hafta sürebiliyor diye biliyorum.

Bende yoktu ısınma sorunu ilk aldığımda fakat Samsung cihazlar kullanım alışkanlığınızı öğrenip telefonu onagöre optimize ediyor. Bu da 1 2 hafta sürebiliyor diye biliyorum.
Bir şey değişmiyor. 1.5 aydır kullanıyorum.

Telefonun donması ile ilgili video. Bu videoyu görmüşsünüzdür ig.de. Kullanıcı adı açık, videonun orijinal halini diğer telefonumdan izlediğim için gözüm kanıyor burada :)

Samsung M34 rezilliği diyorum sadece 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonun donması ile ilgili video. Bu videoyu görmüşsünüzdür ig.de. Kullanıcı adı açık, videonun orijinal halini diğer telefonumdan izlediğim için gözüm kanıyor burada :)

Samsung M34 rezilliği diyorum sadece 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de aynısını yapıyor Instagram'da 20dk Reels'lere baktıktan sonra iade mi etsem acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı