M34 One UI 7 aldı

Samsung sanırım A34 diye bir model ürettiğini unuttu :D 4 yıl güncelleme garantisi vererek bu cihazları sattılar ama güncellemeleri yetiştirmekte galiba zorlanıyorlar.

Doğru hatırlıyorsam M34 biraz daha düşük segment olması lazım. Güncellemeyi daha önce almasına cidden şaşırdım.

Samsung sanırım A34 diye bir model ürettiğini unuttu :D 4 yıl güncelleme garantisi vererek bu cihazları sattılar ama güncellemeleri yetiştirmekte galiba zorlanıyorlar.

Doğru hatırlıyorsam M34 biraz daha düşük segment olması lazım. Güncellemeyi daha önce almasına cidden şaşırdım.
Şu an A34 ile yazmam 😃 telefonu 2023 yılında aldım sanırım bu modelde çıkalı birkaç ay olmuştu ve güzel telefondu pişman olmadım aldığıma ama bu güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyor niyeyse. 15 Haziran 2025 - 15 Temmuz 2025 arasında gelecek diyor hadi hayırlısı bakalım.

Doğru hatırlıyorsam M34 biraz daha düşük segment olması lazım. Daha önce almasına cidden şaşırdım.
Evet daha düşük bir model anlamadım gitti.

Şu an A34 ile yazmam 😃 Telefonu 2023 yılında aldım sanırım bu model de çıkalı birkaç ay olmuştu ve güzel telefondu pişman olmadım aldığıma ama bu güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyor niyeyse.
Ben de aynı cihazı kullanıyorum ve ben de 2023 yılında, yeni çıktığı dönemlerde almıştım. Bu konuyu görünce güncellemeleri denetledim. Android 14 ve One UI 6.1 için olan küçük bir güncelleme buldu, şu an onu kuruyor :D

Benim daha büyük endişem umarım One UI 7 ile daha çok lüzumsuz uygulama gelmemiştir. Çünkü mevcut sürümde gereksiz uygulamaları ADB ile temizlemek için biraz uğraşmıştım.

Samsung'un bu seneki güncelleme dağıtma politikasını eleştirmek isterim ama ortada bir politika yok. Tüm ekip yiğenine vermiş yetkiyi öyle bir şeyler dönüyor gibi. A34e gelmeyip M34e gelmesi, S23 FE'ye S24 FE'den önce gelmesi, bu kadar gecikmesi falan. Ancak Samsung özellikle son 2 haftadır aşırı hızlanmaya başlamış gibi duruyor. Muhtemelen One UI 8'de böyle saçma bir politika ile karşılaşmayacağız.

Benim daha büyük endişem umarım One UI 7 ile daha çok lüzumsuz uygulama gelmemiştir. Çünkü mevcut sürümde gereksiz uygulamaları ADB ile temizlemek için biraz uğraşmıştım.
Benim bildiğim çoğu kişi bu sürümden şikayetçiydi telefon donuyor, kasıyor veya ikonları beğenmedim diyen vardı.

Benim bildiğim çoğu kişi bu sürümden şikayetçiydi telefon donuyor, kasıyor veya ikonları beğenmedim diyen vardı.
Bakalım, güncelleme geldiğinde bendeki durum nasıl olacak. Fazla aktif telefon kullanan biri değilim, çoğunlukla bilgisayar kullanıcısıyım. Ufak kasmaları dert etmem muhtemelen.

M34 kullanıcıları deneyimlerini burada paylaşabilirse güzel olur. Sonuçta A34 ile oldukça yakın özelliklere sahip cihazlar.

Performansta cok degisiklik olmadi gibi. Ama zaman gosterecek demek lazim. 1-2 gune anlasilir. Batarya omrum azaldi bence. Ancak bunlari temiz kurulum sonrasi konusmak lazim. Saliya kadar temiz kurulum yapamayacagim icin beklemek lazim.

Hocam donma, kasma yok o sadece ilk yüklenildiği 3 4 gün(en fazla) oluyor o da nadiren sonra eski haline dönüyor. Hatta aksine animasyonlar sayesinde akıcılık çok daha iyi ancak pil konusunda şikayetler var maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı