M34 One UI 7 aldı

Hocam A25 kullanıyorum ben geçen aldi güncelleme One UI sürümü 7.0 yazıyor en günceli bu değil mi?
Bana niye gelmedi ya? OneUI 7 en günceli evet. Bende güncelleme var ama 6.1 diyor. Bu güncellemeyi yapayım belki oneUI 7'de gelir arkasından.

Hocam A25 kullanıyorum ben geçen aldi güncelleme One UI sürümü 7.0 yazıyor en günceli bu değil mi?
Ben 6.1 guncellemelrini kurmadim diye bende gozukmemis bende de 7.0 gozukuyor birazdan indiririm :)

Son düzenleme:
Sayenizde gördüm teşekkür ederim, indiriyorum güncellemeyi. Önemli bir şey değişti mi acaba?
Evet. Cogu sey degisti. Daha akici oldu gibi. Ama benim cihazim 6.1'dede 7.0'dada takilmalar yasiyor. Siz gectiyseniz bu tarz bir sorun yasadiniz mi m34'te

Bir heyecanla acaba geldi mi diye A34 ile guncellemelere girdim ve yaptım. Sonradan fark ettim guvenlik guncellemesiymis...
Nt polat bey. Bugun yarin gelir...

Ama dedigim gibi M34 aldi ve A34 almadi. Sende yargilanacaksin Samsung, A34 Mart, M34 Temmuz cikisli. Belki bundandir. İkisi de One uo 5.1 ve Android 13 cikti ama. Ayni anda veya A34e erken gelmesini beklerdim.

@mardzic belkide kademeli geliyordur, A34 almistir. Guncel miyiz hala M34u 6.1 gosteriyor zaten.

Son düzenleme:
Evet. Cogu sey degisti. Daha akici oldu gibi. Ama benim cihazim 6.1'dede 7.0'dada takilmalar yasiyor. Siz gectiyseniz bu tarz bir sorun yasadiniz mi m34'te
Arayüz falan efsane olmuş bütün güncellemeyi çok beğendim ancak dediğiniz gibi kasma var çok bendede. Eski sürümde de kasma oluyordu ancak çok nadirdi.

2 haftadır One UI 7'yi kullanıyorum. Tasarım hakkında yeni Always on Display ve bildirim ekranını çok iyi buldum, Samsung uygulamalarında hoşuma gitmeyen değişiklikler dışında net bir eksi göremedim.

Ancak görülür bir yavaşlama mevcut, telefonu açarken bile hissedilir fark var, kamera hiç olmadığı kadar donuyor.

Evet. @XPlasma'da gecti ancak o farki hissetmedigini soyledi. Bence daha hizli gidiyor.
M34 pil konusunda en verimsiz çipsetlerden birine sahip, 6.1'de de ciddi pil harcamaktaydı. Güncelleme sonrası hafif bir kötüleşme var gibi ancak asıl suçlu yazılımı değil donanımı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı